25 Ekim 2011 Salı

Tuğbay Atilla - Corenx / Bu kişiye ve firmaya dikkat !!!

Emlaksergisi.com olarak yazılım sürecine başladığımız günden itibaren birçok firmanın ve yazılımcının kaprislerine ve ciddiyetsizliklerine mağruz kaldık.  Bu mağduriyetlerin en sonuncusunu ve en büyüğünü TUĞBAY ATİLLA ’nın sahibi olduğu CORENX danışmanlık firması ile yaşadık burada bu konudan detaylı olarak bahsedeceğim ki bu kişi ve firma ile bizden sonra çalışacak kişi, kurum ve kuruluşlar aynı mağduriyeti yaşamasın.
 Tuğbay Atilla ile Corenx firması adına Projemizin yazılım sürecini yönetmesi, elemanlarımızın koordinasyonunu sağlaması amacı bir anlaşma gerçekleştirdik. Fakat Tuğbay Atilla; 2 aylık süreçte sıcak birtakım ilişkiler kurarak güvenimizi kazanmış ve bu süreden sonra ortaya çıkan iyi niyeti; projelerin teslim süresini geciktirerek ve birtakım noktalarda zafiyet göstererek son derece suistimal etmiştir. Son olarak bizim müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için site içerisinde oluşturmayı planladığımız proje sayfasını yaklaşık 4 ay gibi bir süre geciktirerek para ve  müşterilerimiz için çok değerli olan zaman kaybına yol açmıştır. Biz emlaksergisi.com olarak bu firma ile yaşadığımız tüm sıkıntıların ve zaman kaybından doğan zararların karşılanması için yasal süreci başlatmış bulunmaktayız.
Sonuç olarak bu sayfa; bizim gibi hayati bir proje ile müşterilerine hizmet etmeyi amaçlayan kişi ve kurumların bizimle aynı hataya düşerek bu kişinin sahip olduğu firmaya iş vermesi sonucu aynı mağduriyeti yaşamasını engellemek amacıyla oluşturulmuştur. Şayet böyle bir düşünceniz var ise 0 212 852 78 87 nolu telefondan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder